jueves, 22 de octubre de 2015

Börek: receita turca

Masa :
fariña, leite, levadura, ovos, sal, aceite ou margarina.

Carne :
carne picada, cebola, chilis, pementa e sal.

Mestura :
Mesturar todo para facer a carne.
Meter a masa no  frigorífico durante 2 horas.

Preparación :
Facer un chourizo coa masa, cortar en 4 trozos. Aplastar en forma circular e cortar en 8 trozos en forma de pizza. Meter a carne sobre a masa con forma de pizza, e o enroiamos para que nos quede un delicioso Börek. Metémolos 30 min no forno ata que queden doradiños.



SAMUEL HIDIMOGLU ARES

3 comentarios:

  1. Estaba moi rico!! Estou desexando facelo na miña casa!! Gracias por facer esta receita! (Belén)

    ResponderEliminar
  2. QUE BUENA PINTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    PERO PARECEN CROISANT......PERO SI ES UNA COMIDA TURCA CLARO QUE NO SON CROISANT.
    (IRIA 6ºA)

    ResponderEliminar